Looking For Anything Specific?

Son Dakika Manavgat Yangın : SON DAKİKA: Manavgat'ta can kaybı 3'e yükseldi… Devlet ... : Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor.

Son Dakika Manavgat Yangın : SON DAKİKA: Manavgat'ta can kaybı 3'e yükseldi… Devlet ... : Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor.. Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.05'te farklı noktalarda yangın başladı. 2283 km2 yüzölçümüne sahip olan bu yer, antalya'nın en büyük ikinci ilçesi olarak biliniyor. 2'nci günde bir mahalle daha boşaltıldı! Antalya'da çıkan orman yangını için bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Antalya'da akseki ilçesinde başlayıp rüzgarın etkisiyle yayılarak manavgat ilçesine sıçrayan orman yangınına müdahale ediliyor.

Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları. İlk yangın haberi kırsal yeniköy mahallesi'nden geldi. Gelen son dakika haberine göre, tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli manavgat'taki yangın ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit yaptığı son dakika açıklamasında, yangının çıkış nedeniyle ilgili de değerlendirmede bulundu. Yangında yaklaşık 7 hektar ormanlık alanın zarar gördüğü tespit edildi.

SON DAKİKA | Manavgat yangını 15 yıl öncesini hatırlattı ...
SON DAKİKA | Manavgat yangını 15 yıl öncesini hatırlattı ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Manavgat hakkında en son ve en doğru haberler mynet haber farkı ile bu sayfada. Bakan pakdemirli, rüzgar ve nem oranının yangını büyüttüğünü söyledi. Manavgat, akdeniz bölgesi'nde yer alan antalya ilinin bir ilçesidir. Son dakika habere göre manavgat'ta orman yangınıantalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi yakınlarında orman yangını çıktı. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit konuya ilişkin yaptığı açıklamada, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Manavgat toki̇ konutlarında başvuruda son gün. Yangına 15 arazöz ve çok sayıda itfaiye ile müdahale edildi. Ajanslardan gelen son dakika bilgilerine göre, antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktada orman yangını çıktı.

Gelen son dakika haberine göre, tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli manavgat'taki yangın ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Taşağıl orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri yangının yerleşim. Cumhurbaşkanı yardımcısı fuat oktay'dan manavgat'taki yangın ile ilgili son dakika açıklaması geldi. 2283 km2 yüzölçümüne sahip olan bu yer, antalya'nın en büyük ikinci ilçesi olarak biliniyor. Alevler hızlıca büyürken kente indi. Yangını görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Gündoğdu mahallesi vahaplı mevkisindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Yangına 15 arazöz ve çok sayıda itfaiye ile müdahale edildi. Manavgat merkeze 30 kilometre uzaklıkta başlayan yangın, gece boyunca. Mithat abakan (dha) 20.10.2019 16:43. Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Yangın kontrol altına alınmaya çalışırken manavgat'taki yangın neden çıktı sorusu Yangına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ekiplerinin yanı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Cumhurbaşkanı yardımcısı fuat oktay'dan manavgat'taki yangın ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit konuya ilişkin yaptığı açıklamada, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Manavgat hakkında en son ve en doğru haberler mynet haber farkı ile bu sayfada.

Manavgat'ta evleri yanan aileye, Antalya Valiliğinden ...
Manavgat'ta evleri yanan aileye, Antalya Valiliğinden ... from foto.sondakika.com
Yangını görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk edildi. 2283 km2 yüzölçümüne sahip olan bu yer, antalya'nın en büyük ikinci ilçesi olarak biliniyor. İşte manavgat yangınında son durum canlı haberler… dün öğle saatlerinde manavgat'ta başlayan yangın çok geniş bir alana yayıldı. Yükseköğretim şurası (yök) başkanlığına, prof. Taşağıl orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri yangının yerleşim. Özvar, son olarak marmara üniversite rektörlüğü. Yangın nedeniyle akseki'nin kepezbeleni mahallesi ile manavgat ilçesine bağlı karavca, güzelyalı, saraçlı, çeltikçi ve ulukapı mahalleri'ndeki bazı evler. Konuya ilişkin cumhuriyet başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, öğle saatlerinde manavgat'ın farklı noktalarında başlayan orman yangınlarının yerleşim.

Antalya'da manavgat'ın side mahallesi civarlarında 4 değişik noktada çıkan orman yangını yerleşim yerlerine kadar ilerledi.

Mithat abakan (dha) 20.10.2019 16:43. Antalya son dakika haberleri : Manavgat hakkında en son ve en doğru haberler mynet haber farkı ile bu sayfada. Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler. Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi. Gelen son dakika haberine göre, tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli manavgat'taki yangın ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 5 ilde daha yangın çıktı. Peki, manavgat'ta yangın söndürüldü mü, kontrol altına alındı mı? Manavgat oymapınar yolu trafiğe kapanırken, yangın bucakşeyhler mahallesi'nde birçok eve zarar verdi. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Bölgede bulunan bir firmanın deposu tamamen yanarken, bölgede bulunan bir safari firmasına ait parkta çok. Evrenseki'de başlayan ve kalemler, yeniköy, çolaklı ve yavrudoğan mahallelerine sıçrayan yangın, yerleşim yerlerine de sirayet etti. Antalya'da akseki ilçesinde başlayıp rüzgarın etkisiyle yayılarak manavgat ilçesine sıçrayan orman yangınına müdahale ediliyor.

Yangın söndürme uçağı ve helikopterin yanı sıra orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri tarafından alevlere yoğun şekilde müdahale ediliyor. Antalya'nın manavgat ilçesi yaylaalan mahallesinde başlayan orman yangın, günün ağarmasıyla havadan yapılan son dakika: İşte manavgat yangınında son durum canlı haberler… dün öğle saatlerinde manavgat'ta başlayan yangın çok geniş bir alana yayıldı. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Antalya'da 4 ayrı noktada çıkan orman yangını yerleşim yerlerine ulaştı.

Manavgat'ta yıldırım düşen ormanda yangın çıktı - Son Dakika
Manavgat'ta yıldırım düşen ormanda yangın çıktı - Son Dakika from foto.sondakika.com
Antalya'da akseki ilçesinde başlayıp rüzgarın etkisiyle yayılarak manavgat ilçesine sıçrayan orman yangınına müdahale ediliyor. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, şimdi belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Manavgat son dakika haber, манавгат. Taşağıl orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri yangının yerleşim. Antalya'da manavgat'ın side mahallesi civarlarında 4 değişik noktada çıkan orman yangını yerleşim yerlerine kadar ilerledi. Yangın kontrol altına alınmaya çalışırken manavgat'taki yangın neden çıktı sorusu Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Yükseköğretim şurası (yök) başkanlığına, prof.

Manavgat kaymakamı mustafa yiğit konuya ilişkin yaptığı açıklamada, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Gündoğdu mahallesi vahaplı mevkisindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Mithat abakan (dha) 20.10.2019 16:43. 2283 km2 yüzölçümüne sahip olan bu yer, antalya'nın en büyük ikinci ilçesi olarak biliniyor. Konuya ilişkin cumhuriyet başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, öğle saatlerinde manavgat'ın farklı noktalarında başlayan orman yangınlarının yerleşim. Manavgat son dakika haber, манавгат. Manavgat cumhuriyet başsavcılığı tarafından ilçede 4 ayrı noktada çıkan yangınlara ilişkin soruşturma başlatıldı. Antalya'nın manavgat ilçesi yaylaalan mahallesinde başlayan orman yangın, günün ağarmasıyla havadan yapılan son dakika: İşte manavgat yangınında son durum canlı haberler… dün öğle saatlerinde manavgat'ta başlayan yangın çok geniş bir alana yayıldı. Manavgat toki̇ konutlarında başvuruda son gün. Yükseköğretim şurası (yök) başkanlığına, prof. Ayrıca yangın ile ilgili tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli antalya'dan yaptığı açıklamada, yaklaşık 13 dakika sonra ilk müdahale yapıldı.

Gelen son dakika haberine göre, tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli manavgat'taki yangın ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu son dakika manavgat. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı.

Post a Comment

0 Comments